Beoordeeld met een 4,6 score door onze klanten

Tijdelijk 30% korting op gehele assortiment!

Waarom wachten tot het laatste moment om dat gekke cadeau te kopen voor de feestdagen? Koop nu alvast met 30% automatische kassa korting. 

  • Alle producten zijn met de hand gemaakt

  • Gemaakt van duurzame materialen

  • Wij steunen het goede doel: Just Diggit
  • Gratis verzending in Nederland en België

Zoals het hoort

Leuke bril, vlotte service en al een paar mooie complimenten gehad! Bril ging met wat vertraging kwam, werd vlot gecommuniceerd en werd op de nieuwe leverdatum correct geleverd!

Zonnebrillen

Het idee van dit merk om de wereld beter en duurzamer te maken mijn erg aan. Bij de bestelling werd op de hoogte gehouden over de voortgang. Product is volledig verwijderd met een kleine leuke aandacht. Het product komt solide over. kortom: dik tevreden.

Mooie design zonnebrillen

Ik twijfelde tussen twee brillen en dus beiden besteld, maar kan geen keuze maken. Zijn alle twee te leuk, dus mooi om af te wisselen. Goede kwaliteit brillen, mooie afwerking, fijne glazen en een mooi brillen doosje erbij!

De 30% korting wordt automatisch voor u  verrekend 

hier voor u niets te doen!

De 4 belangrijkste reden om een ​​zonnebril te dragen in de winter

1. Bescherming voor je ogen: Wist je dat je ogen net zo gemakkelijk kunnen zijn als je huid?

2. Verbeter je zicht: Ben jij wel eens verblind door de zon? De sneeuw bevat extra, en daarom is een zonnebril op wintersport.

3. Minder droge en vermoeide ogen: De lucht is in de winter extra droog. Dit zorgt vaak voor vermoeidheid, droge ogen in combinatie met hoofdpijn. Dit kunt u oplossen met onze zonnebril.

4. Een duurzaam mode statement: Met onze zonnebrillen heb je een echte eyecatcher op je hoofd. Door het gebruik vak hout verleden hij ook nog eens geweldig in de natuurlijke omgeving waar jij je op dat moment in geeft.Waar staat brisa gaia voor!

Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit doen wij door onze producten op natuurlijke wijze te produceren. Geen massaproductie en absoluut de beste materialen, verwerkt op de meest eerlijke en duurzame manier. 


Wij gebruiken alleen het beste duurzame hout voorzien van een FSC-keurmerk. 


Ons doel: Het bijdragen aan een Co2 neutrale samenleving, zowel voor onze generatie als alle toekomstige generaties. 

***Waarom onze ambassadeurs zo van ons houden!***


Onze Ambassadeurs

Douwe Macare

Samen met Douwe, hebben wij onze unieke zonnebrillen van gerecycled skateboard ontworpen. 


- Toen ik voor het eerst kennis maakte met Brisa Gaia, werd ik direct verkocht door hun sterke visie en waar ze voor staan: Duurzaamheid, Respect, Kwaliteit en Liefde.


Meervoudig Nederlands kampioen straatkateboarden


Churandy Martina


- Ik ben ambassadeur van BRISA GAIA omdat ik geloof in hun boodschap, visie en kernwaardes en omdat het prachtige producten zijn.


Vijfvoudig olympisch spelen finalistTrotse partner van Just diggit!

Samen met Just Diggit willen wij de wereld bewust maken op de natuurgebaseerde oplossingen dé sleutel zijn tot het draaien van klimaatverandering, en terugdraaien om te dragen.

De afgelopen 10 jaar heeft Just Diggit bewezen dat het mogelijk is om gedegradeerde landschappen in sub-Sahara Afrika snel en duurzaam te vergroenen. In het hiernaast kunt u zien, hoe dit doet. 

Van elke koop doneren wij 5% van de nettowinst, en zo kunnen wij samen met u het verschil maken. Dit wil je toch ook!
Beoordeeld met een 4,6 score door onze klanten