Beoordeeld met een 4,6 score door onze klanten

De zonnebril voor het aankomende wintersportseizoen

De beste zonnebrillen gemaakt van hout vind je bij Brisa Gaia. Al onze zonnebrillen zijn met de hand gemaakt, en bieden de beste bescherming tegen de felle winterzon

  • Met de hand gemaakt

  • UV400 beschermend en gepolariseerd glazen

  • Mee verende poten, voor het beste draagcomfort

  • Gratis verzending in Nederland en België

Zoals het hoort

Leuke bril, vlotte service en al een paar mooie complimenten gehad! Bril ging met wat vertraging komen, werd vlot gecommuniceerd en werd op de nieuwe leverdatum correct geleverd!

Zonnebrillen

Het idee van dit merk om de wereld beter en duurzamer te maken mijn erg aan. Bij de bestelling werd op de hoogte gehouden over de voortgang. Product is volledig verwijderd met een kleine leuke attentie. Het product komt solide over. kortom: dik tevreden.

Mooie design zonnebrillen

Ik twijfelde tussen twee brillen en dus beiden besteld, maar kan geen keuze maken. Zijn alle twee te leuk, dus mooi om af te wisselen. Goede kwaliteit brillen, mooie afwerking, fijne glazen en een mooi brillen doosje erbij!

De 4 belangrijke reden om een ​​zonnebril te dragen in de winter

1. Bescherming voor je ogen: Wist je dat je ogen net zo makkelijk kunnen zijn als je huid?

2. Verbeter je zicht: Ben jij wel eens verblind door de zon? De sneeuw verrijkt dit extra, en daarom is een zonnebril onmisbaar op wintersport.

3. Minder droge en vermoeide ogen: De lucht is in de winter extra droog. Dit zorgt vaak voor vermoeide, droge ogen in combinatie met hoofdpijn. Dit kunt u gemakkelijk oplossen met onze zonnebril.

4. Een duurzaam mode statement: Met onze zonnebrillen heb je een echte eyecatcher op je hoofd. Door het gebruik vak hout verleden hij ook nog eens geweldig in de natuurlijke omgeving waar jij je op dat moment in geeft.Waar staat brisa gaia voor!

Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit doen wij door onze producten te produceren. Geen massaproductie en absoluut de beste materialen, verwerkt op de meest eerlijke en duurzame manier. 


Wij gebruiken alleen het beste duurzame geteelde hout voorzien van een FSC-keurmerk. 


Ons doel: Het bijdragen aan een Co2 neutrale samenleving, zowel voor onze generatie als alle toekomstige generaties. 

***Waarom onze ambassadeurs zo van ons houden!***


Onze Ambassadeurs

Douwe Macare

Samen met Douwe, hebben wij onze unieke zonnebrillen van gerecycled skateboard ontworpen. 


- Toen ik voor het eerst kennismaakte met Brisa Gaia, was ik direct verkocht door hun sterke visie en waar ze voor staan: Duurzaamheid, Respect, Kwaliteit en Liefde.


Meervoudig Nederlandskampioen straatkateboarden


Churandy Martina


- Ik ben ambassadeur van BRISA GAIA omdat ik geloof in hun boodschap, visie en kernwaardes en omdat het prachtige producten zijn.


Vijfvoudig olympische spelen finalist
Altijd de tofste ontwerpen en ook nog eens geheel duurzaam

Trotse partner van Just diggit!

Samen met Just Diggit willen wij de wereld bewust maken op de natuurgebaseerde oplossingen dé sleutel zijn tot het draaien van klimaatverandering, en terugdraaien om te dragen.

De afgelopen 10 jaar heeft Just Diggit bewezen dat het mogelijk is om gedegradeerde landschappen in sub-Sahara Afrika snel en duurzaam te vergroenen. In het hiernaast kunt u zien, hoe dit doet. 

Van elke koop doneren wij 5% van de netto winst, en zo kunnen wij samen met u het verschil maken. Dit wil je toch ook!
Beoordeeld met een 4,6 score door onze klanten