Draag Brisa Gaia en steun Justdiggit

Om echt impact te hebben dragen we 5% van onze nettowinst af aan het goede doel: Justdiggit. Deze organisatie zet zich actief in om de wereld te koelen. We zitten middenin een eenvoudige klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het keren: Door nature based solutions toe te passen kunnen we de methode van de aarde met 37% voorkomen. De oplossing is simpel: we moeten droog, gedegradeerd land weer groen maken.

De aarde warmt sneller op

Het is tijd om haar weer af te koelen! Samen moeten we de 10 jaar op omkeerbare schade aan onze planeet voorkomen en zorgen dat de stijging onder de 2°C blijft. Justdiggit zet zich actief in om het tij te keren. Bij elke aankoop steun je automatisch dit goede doel en laat je zien dat ook jij meedoet aan een betere wereld.

Vergroenen om de aarde af te koelen

Justdiggit werkt nauw samen met lokale partners en communities om uitgedroogd land te herstellen. Hierbij maken ze gebruik van erkende vergroeningstechnieken als regenwateropvang (door bunds te graven), het terugbrengen van bomen (Kisiki Hai / FMNR) en het ontwikkelen van graszaadbanken. Alle projecten worden lokaal beheerd en uitgevoerd.

Draag Brisa Gaia en draag jouw steentje bij

Een betere wereld achterlaten voor de volgende generatie, dat is waar Brisa Gaia voor staat. Daarom steunen wij Justdiggit en doneren bij elke bestelling een bedrag aan het goede doel. Wij verkiezen duurzaamheid boven het eigen belang. Dat doen we naast het ondersteunen van Justdiggit door duurzame materialen te gebruiken en ethisch verantwoord te produceren. Dit betekent dat we alleen hout gebruiken met het FSC-keurmerk en roestvast staal voor de bewerking van sieraden. Zo laten we niet alleen ecosystemen intact, ook dragen we bij aan het maatschappelijke belang. We hebben de beste kwaliteit duurzame accessoires ontworpen en gemaakt, gemaakt van de sterkste materialen.