Waar staan ​​we voor

Liefde, duurzaamheid, respect en kwaliteit. Het zijn de elementen waar we ons het meest verbonden mee voelen. Daarom zorgen we graag voor onze planeet en voor onze medemens. Dat doen we door alleen natuurvriendelijke materialen te gebruiken.


Onze houten producten worden gemaakt, maar op een niet massaal vervaardigde producten. Omdat we geloven in het behouden van onze natuur en daar actief aan bijdragen. Onze merknaam "Brisa Gaia" laat ook niets aan de verbeelding over. "Brisa Gaia staat namelijk voor een geliefde wereld". En een geliefde wereld, is precies waar onze focus ligt. We gebruiken alleen gerecycled plastic en de meest duurzame duurzame grondstoffen. Al onze houten accessoires speciaal voor jouw met de hand gemaakt voor de beste kwaliteit. 


Met respect voor de natuur en jouw.

Duurzame houten accessoires

Al je houten accessoires worden met de hand gemaakt. hebben we natuurlijke materialen gebruikt om het negatieve effect op het milieu weg te nemen. Zo gebruiken we staal en hout uit gebieden die duurzaam worden beheerd. De verschillende houtsoorten die worden toegepast in onze sieraden en accessoires zijn duurzaam. De bossen waar deze bomen worden gekapt voldoen aan de FSC-standaard. Met andere woorden de natuurlijke blijft behouden en het blijven van planten en dieren blijft beschermd.

Premium kwaliteit en een eerlijk product

Kwaliteit gaat verder dan duurzame materialen. Al onze producten worden afgewerkt met een milieuvriendelijke finisher. Het hout gaat lang mee en weert het vuil van buitenaf. Zo blijft je huid beschermd en blijft de kwaliteit gewaarborgd. En om de rechten van de mens niet te schenden, maken we al onze producten op ambachtelijke wijze. Geen kinderhanden dus, maar toch een eerlijk product.